Bloesemfeest

Op 9 mei 2022 organiseerden we ons eerste Bloesemfeest! Betuws stijlvol genieten was het, met mooie lezingen en workshops en natuurlijk lekker veel Krenkelaar. Samen Leren, Ervaren en Doen. We waren te gast tussen de bloemen en de bomen op de prachtige horecalocatie van fruittelersbedrijf en landwinkel De Woerdt in Ressen. 

Sprankelend programma

Samen met de aanwezigen genoten we van een sprankelend programma met lezingen van Louise Ruys, Willemijn de Iongh, Henri Holster en Britt Dragstra, workshops - van Dianne Sanders van de Wageningen Universiteit en het maken van een bijenhotel met Ada Wille -  cider proeven met Arina van Leenen van het Betuws Wijndomein: het was allemaal even mooi. En dan konden we ook nog op pad met de rondleiding van Nico van Olst. We hebben genoten. Heel veel dank aan iedereen die er was en aan iedereen die heeft meegeholpen!

 

Naar het overzicht

We delen onze activiteiten, foto's en filmpjes ook op onze social media kanalen. Praat en kijk je mee? 

            

Blijf op de hoogte. Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Ontvang updates over nieuwe producten, bijeenkomsten en nog veel meer. Jouw informatie wordt niet gedeeld met derden en je kunt je uitschrijven wanneer je maar wil.