Natuur inclusieve landbouw & fruitteelt

Natuur inclusieve landbouw & fruitteelt

Op allerlei manieren werken we aan een meer natuurinclusieve fruitteelt. 

Met ons project KPI's (prestatie indicatoren) voor natuurinclusieve fruitteelt bijvoorbeeld. 

Doel van het project: Indicatoren voor een natuurinclusieve fruitteelt zijn belangrijk. Ze maken het mogelijk om individuele ondernemers op het behalen van natuurinclusieve duurzaamheidsdoelen te kunnen monitoren, motiveren en waarderen. Individueel. De Fruitmotor kijkt buiten dit project ook naar de mogelijkheid om met deze indicatoren te kunnen sturen, bijvoorbeeld op basis van gestapelde beloningen. 

Beoordelen en waarderen op basis van de KPI's is ook belangrijk om op transparante manier verantwoording af te leggen naar de samenleving en de keten. De KPI's zijn de basis van een toekomstig monitorings- en waarderingssystematiek voor de fruitteler. Ze worden vertaald in een set van praktische maatregelen. 

Looptijd: 1 januari 2021 - 1 april 2022 

Financiering: Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Plaform Natuuurinclusieve landbouw Gelderland en de provincie Gelderland

Meer weten of meedoen? Neem contact op met Henri Holster via henri@defruitmotor.nl

Kijk ook eens op www.natuurinclusievelandbouwgelderland.nl

Ook genieten van onze producten?

Naast onze projecten maken we ook heerlijke producten: Ciders, Sprankels en Blije Bij bloemzaad. Je komt ze op steeds meer plekken tegen! In de horeca en winkels, maar ook in onze eigen webshop.
Je vind alle adressen hier.

verkooppunten


We delen onze activiteiten, foto's en filmpjes ook op onze social media kanalen. Praat en kijk je mee? 

            

Blijf op de hoogte. Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Ontvang updates over nieuwe producten, bijeenkomsten en nog veel meer. Jouw informatie wordt niet gedeeld met derden en je kunt je uitschrijven wanneer je maar wil.