Hoe werken wij

De Fruitmotor is een ketencoöperatie. Dat betekent dat alle ketenpartners lid kunnen worden van de coöperatie en daarin een stem krijgen. Telers, verwerkers, verkooppartners en consumenten, en ook maatschappelijke organisaties en bedrijven. Iedereen dus! We willen de hele keten optimaliseren. In elke schakel waarde creëren en belonen.

In onze coöperatie voeren we eerlijke gesprekken over welke waarden we belangrijk vinden om aan te werken. En hoe we hier aan werken en tegen welke waardering. We brengen de hele keten met elkaar in verbinding en zorgen voor een eerlijke prijs. Zo ontvangen de telers in onze benadering wat meer, plus een biodiversiteitspremie. Daarmee kunnen we samen de biodiversiteit bevorderen en het landschap herstellen. Onze verkooppartners ontvangen een lagere marge dan ze gewend zijn. Maar daar staat tegenover dat ze meewerken aan de missie die we samen hebben.

Meer weten? Neem contact met ons op: info@defruitmotor.nl

We delen onze activiteiten, foto's en filmpjes ook op onze social media kanalen. Praat en kijk je mee? 

            

Blijf op de hoogte. Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Ontvang updates over nieuwe producten, bijeenkomsten en nog veel meer. Jouw informatie wordt niet gedeeld met derden en je kunt je uitschrijven wanneer je maar wil.