Onze organisatie

De activiteiten van De Fruitmotor ondernemen we met elkaar.

Het bestuur van De Fruitmotor

 

Hilde Engels

Bestuur: voorzitter

Hilde heeft een achtergrond in innovatie, marketing en commercie in de voedingsindustrie en kent de transitietheorie van binnen en van buiten. Ze vindt de systeemverandering in voedsel naar duurzame business modellen een prachtige uitdaging. Weet ideeën uit te werken tot iets wat werkt. Hilde woont in Geldermalsen.

Henri Holster

Bestuur: secretaris

Henri werkt bij Wageningen University & Research als onderzoeker en netwerkfacilitator aan innovatieprocessen. Hij is groot pleitbezorger van de transitie naar de circulaire economie en wil zelf graag de hand aan de ploeg slaan. Henri woont in Lienden.

Michiel Kortstee

Bestuur: penningmeester

Michiel doet sinds 2020 het financieel beheer van De Fruitmotor. Michiel is financieel econoom en heeft een passie voor vraagstukken over innovatie en verduurzaming van bedrijfsmodellen en systemen in voedsel (De Fruitmotor) en sociale innovatie in de gezondheidszorg (Laços/Buurtzorg Brazilië). Michiel woont in Asperen.

Peter van Luttervelt

** in mooie herinnering **

Peter heeft zijn hele leven gewerkt aan sociale duurzaamheid en sociaal ondernemen. Altijd vol ideeën voor een betere wereld en met het hart op de goede plaats. Mede-oprichter, kwartiermaker en bestuurder van De Coöperatieve Betuwse Fruitmotor. Peter is overleden in april 2018; we missen je!

 
 
Meer over onze organisatie
De Fruitmotor is een ketencoöperatie. Hier vind je onze organisatiestructuur.
Onze statuten vind je hier.
 
 
 

We delen onze activiteiten, foto's en filmpjes ook op onze social media kanalen. Praat en kijk je mee? 

            

Blijf op de hoogte. Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Ontvang updates over nieuwe producten, bijeenkomsten en nog veel meer. Jouw informatie wordt niet gedeeld met derden en je kunt je uitschrijven wanneer je maar wil.