• Home
  • Agenda
  • Dag van de Biodiversiteit in Honddijker theetuin

Dag van de Biodiversiteit in Honddijker theetuin

22 mei is de Dag van de biodiversiteit. Een mooi moment om op het prachtige natuurerf van de Honddijker theetuin te zijn. Op deze locatie is afgelopen jaar een zichtlocatie voor De Fruitmotor ingericht. Kom je kijken? We vertellen je graag over de stappen om de Kuilenburger Polder natuuurinclusiever te maken. Op de foto vertelt Ada de burgerleden van De Fruitmotor over de Culemborgse polder waar haar erf aan grenst.

We nemen je ook graag mee in onze dromen én concrete stappen voor een Gonzend Rivierenland. Met dit driejarige programma maken we de regio biodiverser en verbinden we mensen en natuur.

Bezoek ons en de andere interessante stands en help gelijk een handje mee: de tuin is een groot bijenhotel rijker en dat moet nog gevuld worden!

Als extra tip: Ada's heerlijke taartjes zijn alleen al een bezoekje waard!

Meer informatie?

Voor routeinformatie kijk op www.honddijkertheetuin.nl. De details over de dag vind je op https://cultuurculemborg.nl/event/landelijke-dag-van-de-biodiversiteit

Meer informatie over Gonzend Rivierenland vind je op www.gonzend.nl

Naar het overzicht

We delen onze activiteiten, foto's en filmpjes ook op onze social media kanalen. Praat en kijk je mee? 

            

Blijf op de hoogte. Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Ontvang updates over nieuwe producten, bijeenkomsten en nog veel meer. Jouw informatie wordt niet gedeeld met derden en je kunt je uitschrijven wanneer je maar wil.