Duurzaamheidsmarkt Betuwewind

Weidevogels beschermen, bermbloemen zaaien, of collectieve zonnepanelen op daken? Dit zijn een paar van de plannen die nu met geld uit het Duurzaamheidsfonds van Betuwewind worden uitgevoerd. Ook De Fruitmotor krijgt een bijdrage uit het fonds, voor meer bloemrijke kernen in West Betuwe.

Iedereen is 9 april welkom om van 12.00 – 14.30 uur gratis de Duurzaamheidmarkt te bezoeken om kennis te maken met de mensen achter de verschillende duurzame en innovatieve plannen en inspiratie op te doen. Voor De Fruitmotor doen projectleider Adrieke van Herk en voorzitter Hilde Engels mee en vertellen je graag alles over onze dromen en acties voor een Gonzend Rivierenland. Het Duurzaamheidsfonds Betuwewind stelde afgelopen jaar 350.000 euro beschikbaar om binnen West Betuwe innovatieve projecten te ondersteunen die de energietransitie en bescherming van landschap en biodiversiteit versnellen. Ook in 2022 gaat er weer een ronde van start.

Kom je ook 9 april? Schrijf je in op de website

Inschrijven voor de middag kan op de website van Betuwewind.
Extra leuk: bezoekers kunnen die dag met 5 euro korting alle activiteiten van GeoFort beleven. Tot dan! 

Naar het overzicht

We delen onze activiteiten, foto's en filmpjes ook op onze social media kanalen. Praat en kijk je mee? 

            

Blijf op de hoogte. Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Ontvang updates over nieuwe producten, bijeenkomsten en nog veel meer. Jouw informatie wordt niet gedeeld met derden en je kunt je uitschrijven wanneer je maar wil.