Ervaar zelf

Kom langs bij De Fruitmotor en ervaar zelf wat voor moois De Fruitmotor te bieden heeft!

De Fruitmotor is op diverse events aanwezig. Kom je langs?

Najaar 2020

19/9: Inspiratie opdoen in de Honddijkertheetuin in Culemborg

De Fruitmotor organiseert samen met zustercoöperatie Duurzaam West-Betuwe op 19 september een rondleiding bij de Honddijker Theetuin in Culemborg. Eigenaar Ada Wille is landschapsarchitect en actief imker. Ze heeft op haar terrein een prachtige tuin met verschillende biotopen aangelegd die allerlei insecten aantrekken. Zij vertelt graag meer over natuur en biodiversiteit en hoe je in je eigen tuin eenvoudige maatregelen kunt nemen die de biodiversiteit bevorderen. Ook vertellen we hoe De Fruitmotor de biodiversiteit in regio Rivierenland vergroot. Natuurlijk is er gelegenheid om de lekkere alcoholvrije Krenkelaar Appelsprankels te proeven en kopen. Deze activiteit is bedoeld voor leden van de cooperaties. Wilt u ook een rondleiding? Dat kan! Neem hiervoor a.u.b. contact op met Mara Francken via mara@defruitmotor.nl en kijk ook eens op www.honddijkertheetuin.nl.

26/9: Krenkelaar & kunst tijdens WaardArt

26 september van 11.00 tot 17.00u zet Bart Pijnenburg de deuren van zijn biologische boomgaard in Herwijnen open voor bezoekers tijdens WaardArt. Bart tekent, schildert en fotografeert. Daarbij laat hij zich onder meer inspireren door bijzonder fruit uit zijn boomgaard, dat hij prachtig vastlegt. Bij De Fruitmotor zijn we dol op bijzonder fruit: we maken er onze ciders en sappen van! Deze zijn 26 september dan ook te proeven en daarbij vertellen we over hoe De Fruitmotor de biodiversiteit in de regio vergroot. Meer informatie over WaardArt: https://www.waardart.nl/kunstenaars/03-bart-pijnenburg/

 

Praat mee

            

Blijf op de hoogte. Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Ontvang updates over nieuwe producten, bijeenkomsten en nog veel meer. Jouw informatie wordt niet gedeeld met derden en je kunt je uitschrijven wanneer je maar wil.