• Home
  • Fruitmotor relatiepakketten 15112023

RELATIEPAKKETTEN VAN DE FRUITMOTOR 

(15/11/2023)

Het is dit jaar gelukt om enkele heel speciale pakketten samen te stellen! We zochten naar producten met een duurzaam verhaal, van impactondernemers net als De Fruitmotor die streven naar een “betere wereld” zonder verspilling, met minder en duurzame verpakkingen, gebaseerd op regeneratieve landbouw, etcetera. We vonden ze, kijk maar! Per product staat de nagestreefde impact in de bijlage aangegeven. Natuurlijk hebben we ook gelet op een lekker, toegankelijk en duurzaam pakket met afgewogen smaken.

Hopelijk bieden we hiermee een mooie kans om een kleine bijdrage te leveren met een duurzame keuze!

FEESTPAKKET GROOT à € 55,00

FEESTPAKKET MEDIUM à € 40,00

FEESTPAKKET KRENKELAAR à € 27,50

Bel me als je nog vragen hebt (M 06 54 635771)
of mail je bestelling door aan Hanneke via bestelling@defruitmotor.nl.

We wensen je groene feestdagen,

Met hartelijke groet,

Hilde Engels,

Bestuursvoorzitter van De Fruitmotor

 

FEESTPAKKET GROOT à € 55,00

Dit gevulde pakket bestaat uit kwaliteitsproducten met een impactverhaal. We hebben een mix gemaakt van artikelen voor ontbijt, borrel en diner, met gevarieerde en toegankelijke smaken.

De artikelen worden verpakt in een kartonnen doos met vrolijke kerstprint, en zorgvuldig opgevuld met papieren sizzle pack.

(Plaatje wijkt wat af van de inhoud)

Inhoud van het pakket:

 

FEESTPAKKET MEDIUM à € 40,00

Het pakket bestaat uit kwaliteitsproducten met een impactverhaal. We hebben een mix gemaakt van artikelen voor ontbijt, borrel en diner, met gevarieerde en toegankelijke smaken.

(Plaatje wijkt wat af van de inhoud)

De artikelen worden verpakt in een kartonnen doos met vrolijke kerstprint, en zorgvuldig opgevuld met papieren sizzle pack.

Inhoud van het pakket:

 

FEESTPAKKET KRENKELAAR à € 27,50

Het pakket bestaat uit twee van onze beste Krenkelaar producten.

 

 

Inhoud van het pakket:

De producten worden verpakt in een luxe geschenkdoos, en zorgvuldig opgevuld met sizzle pack of houtwol.

 

LEVERINGSVOORWAARDEN

Wij hanteren de volgende leveringsvoorwaarden.

 

PRODUCTEN MET EEN IMPACTVERHAAL

TOMATEN-PAPRIKASOEP, zak 570 ml

Gemaakt in de Verspillingsfabriek in Veghel, van groenten die anders weggegooid zouden worden. Zo komen de tomaten van een grote hamburgerketen die alleen het middendeel van de tomaat gebruikt en de “kontjes” anders zou weggooien. In de fabriek werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

KAAS UIT DE STREEK, JONGBELEGEN, gevacumeerd 300 g

Deze jongbelegen kaas wordt ambachtelijk gemaakt op kaasboerderij Van Leeuwen Van Doesburg in Culemborg. De melkveehouder neemt deel aan het herstellen van het landschap in de Culemborgse polder.

 

KRENKELAAR APPELSPRANKEL FRAMBOOS, fles 750 ml

Gemaakt van appels met een vlekje of plekje die niet aan de eisen van de supermarkt voldoen. De Fruitmotor besteed een deel van de opbrenghst aan het herstel van landschap en biodiversiteit. Deze Appelsprankel Framboos won in 2021 een gouden medaille op het internationale concours van Cider World. Gebotteld in een feestelijke champagnefles.

 

LOWLANDER Cool Earth Lager, 4% alcohol, blik 33 cl

Botanisch gebrouwen Cool Earth Lager (4%) met citroengras. Een verfrissend hoppige pilsner met subtiele citrustonen. Lowlander steunt het Dutch Seagrass Restoration Project in de Waddenzee: voor ieder blikje Cool Earth Lager planten zij een zeegrasplantje in de Waddenzee.

 

JOHNNY CASHEW nootjes, zak 125 g

Deze fairtrade cashewnoten zijn gepeld, gebrand, gezouten en ingepakt in Tanzania, zonder de omweg die cashews “normaal” maken voor het inpakken in Azië. Johnny Cashew ondersteunt daarmee de lokale economie van Tanzania.

 

VAN EIGEN DEEG, Vijg & Havermout koekjes, pak 150 g

Van Eigen Deeg heeft een bakkerij in Nijmegen, waar ze de lekkerste koekjes bakken van oud brood, geheel palmolievrij en vegan. De verpakking is plasticvrij, gemaakt van duurzaam Paperwise papier, met venster. Er worden geen kunstmatige stoffen toegevoegd.

 

YESPERS CRACKERS, Zaden&Pitten, pak 125 g

De crackers worden op een traditionele Noorse manier gebakken in een sociale bakkerij en door bierbostel te verwerken zitten ze bomvol vezels en eiwitten. Ze combineren deze bostel met flink veel zaden en pitten, en dat geeft deze crackers die unieke smaak. TIP: Super lekker met onze smoothie & notenspreads!

 

YESPERS SMOOTHIESPREAD, Mango-ananas, pot 200 g

Deze frisse spread is gemaakt van overgebleven fruit en vormt een heerlijk gezond broodbeleg, zonder overbodige toevoegingen, en dat proef je. Heerlijk op je Yespers cracker, door je yoghurt of op je pannenkoek.

 

BIOLOGISCHE APPELS, zak 1 kg

Deze biologische appels zijn recent geoogst uit een boomgaard van Lindegaard in het hart van de Betuwe. De fruitteler is een liefhebber van appels, peren, pruimen en kersen en heeft naast “moderne” laagstamboomgaarden ook enkele hoogstamboomgaarden waar hij oude rassen behoudt.

 

NATUREL CHIPS met zeezout, zak 150 g

Deze chips komt van een boerderij in het Zuid-Hollandse ’s Gravendeel, dicht bij Dordrecht. De chips wordt met schil en al gebakken in zonnebloemolie en met alleen een beetje zeezout of met natuurlijke kruiden op smaak gebracht.

 

KRENKELAAR APPELCIDER 6,5%, flesje 250 ml of fles 750 ml

De Fruitmotor maakt deze appelcider van appels die niet voldoen aan de eisen van de supermarkt. Ze worden geperst en gefermenteerd bij Betuwse bedrijven. Met de opbrengst worden bloemranden en bijenheggen aangelegd bij de fruittelers. De bijen zorgen weer voor de bestuiving van het fruit en daarmee is de cirkel rond! Deze cider is uitgeroepen tot Beste cider van Nederland in 2018.

 

CHOCOLADEBOLLETJES, zakje 200 g

Deze chocolaatjes komen van de Witte Schuur in Culemborg en zijn ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De Witte Schuur organiseert allerlei activiteiten op de boerderij en in de winkel als dagbesteding. Heerlijke chocolaatjes in drie variaties.

 

KRENKELAAR APPELSPRANKEL, EN APPELSPRANKEL KERS&BES, flesje 250 ml

Heerlijke sprankels zonder alcohol van puur fruit en dat proef je! 100% Appel of appel met kers en zwarte bes. Schenk uit in een wijnglas voor het feestelijke tintje. Gemaakt van appels met een vlekje of vlekje en met de opbrengst verbetert De Fruitmotor de biodiversiteit. 

 

GENIET ERVAN!

Met hartelijke groeten,

De Fruimotor
M: 06 54 635771of mail je bestelling door aan Hanneke via bestelling@defruitmotor.nl.

Website www.defruitmotor.nl
Post- en bezoekadres Parallelweg West 35, 4104 AZ Culemborg

We delen onze activiteiten, foto's en filmpjes ook op onze social media kanalen. Praat en kijk je mee? 

            

Blijf op de hoogte. Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Ontvang updates over nieuwe producten, bijeenkomsten en nog veel meer. Jouw informatie wordt niet gedeeld met derden en je kunt je uitschrijven wanneer je maar wil.