• Home
  • Nieuws
  • 23 juni Feestelijke bijeenkomst Manifest Gonzend Rivierenland

23 juni Feestelijke bijeenkomst Manifest Gonzend Rivierenland

Hoe zorgen we samen voor een mooi landschap met ruimte voor natuur? Door deze wens met heel veel mensen te delen, samen meer vorm te geven en vervolgens waar te gaan maken! Op 23 juni organiseren wij een feestelijke bijeenkomst met belangrijke partijen uit Rivierenland. Op dit 'Manifeest' ondertekenen we ons 'Manifest': een plan met acties waar iedereen aan kan bijdragen. Zo bundelen we onze krachten om tot en met 2030 samen te werken aan een mooi en biodivers gebied.

En: bij een mooi feest horen natuurlijk ook muziek, Krenkelaar en inspirerende sprekers! Kom je ook? Iedereen is van harte welkom.

Wil je hierbij zijn?

Je bent van harte welkom!

Plaats: Geofort, Herwijnen

Wanneer: 23 juni, 13.00 uur tot 17.00 uur.

Aanmelden: Gratis, wel graag aanmelden op https://www.gonzend.nl/agenda/manifeest

Heb je een vraag over het programma Gonzend Rivierenland, het manifest of het feest? Stuur een e-mail aan gonzend@fruitmotor.nl

Met het programma Gonzend Rivierenland wil De Fruitmotor samen met partners de regio biodiverser en mooier maken. Wil je meer weten? Kijk op www.gonzend.nl.  

 

Naar het overzicht

We delen onze activiteiten, foto's en filmpjes ook op onze social media kanalen. Praat en kijk je mee? 

            

Blijf op de hoogte. Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Ontvang updates over nieuwe producten, bijeenkomsten en nog veel meer. Jouw informatie wordt niet gedeeld met derden en je kunt je uitschrijven wanneer je maar wil.