Aankondiging Jaarfeest 11 december

Bij De Fruitmotor vieren we naar inmiddels goede traditie aan het einde van het jaar onze verjaardag. Onze feestelijke jaarafsluiting houden we dit jaar voor de 4e keer en wel op 11 december. We kozen een actueel thema: de (Betuwse) mens en natuur verbonden. Met natuurfilosoof Matthijs Schouten verdiepen we ons in de relatie tussen mens en natuur. We zijn heel blij dat Matthijs erbij is. Hij is buitengewoon hoogleraar ecologie en filosofie van het natuurherstel aan de Wageningen Universiteit. We kijken ook uit naar de creatieve gedachten en kunsten van woordkunstenaar De Droominee. En natuurlijk gaan we in gesprek met onze Fruitmotorleden en alle aanwezigen!

Doe je mee?

We organiseren ons jaarfeest dit jaar online, van 14.30 tot 17.00u. Je kunt mee doen vanachter je eigen pc. Voor leden en voor ieder ander die geïnteresseerd is in De Fruitmotor, onze thema's en onze community. Als je je opgeeft sturen we je van te voren per e-mail de informatie voor je deelname. Klik hier voor het aanmeldformulier en geef je op. Tot dan! 

 

Naar het overzicht

We delen onze activiteiten, foto's en filmpjes ook op onze social media kanalen. Praat en kijk je mee? 

            

Blijf op de hoogte. Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Ontvang updates over nieuwe producten, bijeenkomsten en nog veel meer. Jouw informatie wordt niet gedeeld met derden en je kunt je uitschrijven wanneer je maar wil.