Bericht over Corona

Corona - en samen de schouders eronder

Beste leden, donateurs en vrienden,

Wij staan hier stil bij de grote impact op ons leven door de komst van het Corona-virus.
We hebben grote waardering voor degenen die in deze tijd keihard werken voor iedereen die hulp nodig heeft, en voor hen die helpen om de samenleving draaiend en in het gareel te houden. We wensen iedereen die zelf getroffen is of van wie een naaste getroffen is door het virus heel veel sterkte!

De crisis veroorzaakt door het Corona-virus laat de kwetsbaarheid zien van het huidige voedselsysteem. De lange aanvoerlijnen, de grensoverschrijdende handel, de onduurzame effecten van onze voedselproductie en -consumptie vormen nu een nadeel. Export is deels stil gevallen, net als de binnenlandse verkoop aan horeca en winkels.
Ook De Fruitmotor heeft te maken met verminderde afzet. Maar gelukkig zijn we ook een community. Daar putten we hoop en vertrouwen uit! De Fruitmotor wil samen met jou vechten voor lekker en gezond voedsel voor een eerlijke prijs, met een positieve eco-voetafdruk. Daar doen we ons best voor en daar zetten we graag de schouders onder, ook in de komende tijd! Je hoort van ons!

Het bestuur,

Hilde Engels
Henri Holster

Naar het overzicht

We delen onze activiteiten, foto's en filmpjes ook op onze social media kanalen. Praat en kijk je mee? 

            

Blijf op de hoogte. Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Ontvang updates over nieuwe producten, bijeenkomsten en nog veel meer. Jouw informatie wordt niet gedeeld met derden en je kunt je uitschrijven wanneer je maar wil.