• Home
  • Nieuws
  • Bevrijdingsdag 2017 gevierd met nieuwe Betuwse Krenkelaar

Bevrijdingsdag 2017 gevierd met nieuwe Betuwse Krenkelaar

Tijdens de Tour de Waal zag de nieuwe productie Betuwse Krenkelaar, Appelcider en Appelsprankel – nu ook in 330 ml kleine flesje – het licht. De tour is in de Betuwe inmiddels het jaarlijks terugkerende Vrijheidsevenement met extra veerpontjes die de oevers met elkaar verbinden. Het Fruitmotor promotieteam bestaand uit Bob, Veerle, Reinaldo, Mette, Irini en Jurre (studenten van de Aeres Hogeschool en de Hogeschool van Amsterdam) stond op “De Bol” in Varik klaar om de oversteek met de vele wandelaars en fietsers te maken. Betuwse Krenkelaar, een mooi regionaal product gemaakt van restfruit, helpt met de opbrengst aangesloten fruittelers te verduurzamen. Aan de Betuwse oever werden de Waalkruisers verwelkomd met een proefglaasje Krenkelaar. De HvA studenten onderwierpen bezoekers aan een goed voorbereide Fruitmotor enquête.
Met een knipoog naar het frisse weer en het concept van De Fruitmotor smaakte bevrijdingsdag 2017 in de Betuwe mirakels “Lelijk lekker”. De komende tijd gaat u de Betuwse Krenkelaar vaker tegen komen op evenementen in de regio.

Naar het overzicht

We delen onze activiteiten, foto's en filmpjes ook op onze social media kanalen. Praat en kijk je mee? 

            

Blijf op de hoogte. Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Ontvang updates over nieuwe producten, bijeenkomsten en nog veel meer. Jouw informatie wordt niet gedeeld met derden en je kunt je uitschrijven wanneer je maar wil.