Bloemen voor Pluryn

De Fruitmotor heeft op twee locaties 1.000m2 bloemenzaad mogen inzaaien in samenwerking met zorgaanbieder Pluryn en duurzame vastgoedbeheerder de Rudolphstichting.

Op de locatie Maarsbergen, beheerd door Pluryn, heeft De Fruitmotor samen met de bewoners een mooi stuk grond ingezaaid met het eigen Fruitmotor bloemzaadmengsel. Onder toeziend oog van Folkert Nijboer, een zeer enthousiaste natuurbeheerder, zijn Henri en Christiaan een ochtend lang met gepaste afstand aan het werk geweest.

De tweede locatie was in samenwerking met de Rudolphstichting, die een aantal panden en natuurterrein beheert in het dorp De Glind, waar zorgbehoevenden en hun gezinnen wonen. Samen met Nick Everts van de Rudolphstichting en Cees van den Heuvel werden de eerste stroken ingezaaid. Cees gaf hier nog een lesje zaaien zoals de boeren het vroeger deden!

De officiële opening van de bloemenvelden vindt plaats in het najaar, als er in feestelijke setting geproost kan worden met een glas Krenkelaar. Daarnaast blijft De Fruitmotor, ook in deze tijden, actief in het bevorderen van het Betuws Bijenlandschap!

TIP: Het Fruitmotor bloemenzaad kun je ook kopen op deze website.

Naar het overzicht

We delen onze activiteiten, foto's en filmpjes ook op onze social media kanalen. Praat en kijk je mee? 

            

Blijf op de hoogte. Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Ontvang updates over nieuwe producten, bijeenkomsten en nog veel meer. Jouw informatie wordt niet gedeeld met derden en je kunt je uitschrijven wanneer je maar wil.