• Home
  • Nieuws
  • De Fruitmotor schudt leerlingen Helicon wakker

De Fruitmotor schudt leerlingen Helicon wakker

De Fruitmotor leert en inspireert! Naast lekkere ciders en sprankels maken vinden we het ook heel leuk en belangrijk om wat we leren weer door te geven. Dit doen we in ons Praktijk Centrum "De Groeimotor". We organiseren leeractiviteiten, ervaringen en pilots en projecten, in allerlei vormen.

Henri Holster van De Fruitmotor deelde zijn ervaring in een online gastles voor toekomstige agrarische ondernemers. De titel: “Innoveren met natuur". Het werd een interessante les voor een MBO klas van Helicon met aanstaande fruittelers en glastuinders. Op de foto is Henri buiten actief, wat hij heel graag doet, maar deze les was online. Ook online lukte het Henri om een goed gesprek tot stand te brengen. Henri: "Hoe normaal moet het worden dat leerlingen leren werken met natuur? Het werd een bijzondere wakeup call op de maandagmorgen. Over hobbels die nog te gaan zijn en tegelijkertijd toch geen weg terug. Hartelijk dank aan de studenten voor hun aandacht en aan docenten Deniece Laanen, Henry Lisseveld waarmee we verder gaan kijken hoe we elkaar kunnen versterken."

Naar het overzicht

We delen onze activiteiten, foto's en filmpjes ook op onze social media kanalen. Praat en kijk je mee? 

            

Blijf op de hoogte. Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Ontvang updates over nieuwe producten, bijeenkomsten en nog veel meer. Jouw informatie wordt niet gedeeld met derden en je kunt je uitschrijven wanneer je maar wil.