• Home
  • Nieuws
  • Kennismakingsavond Bloemrijke initiatieven in West-Betuwe

Kennismakingsavond Bloemrijke initiatieven in West-Betuwe

Woon je in de Gemeente West-Betuwe en ben je actief in je directe leefomgeving met een groen initiatief? Of zou je dat willen worden; heb je een idee of zou je meer willen weten over wat anderen doen? Dan ontmoeten we je graag op 29 maart in Geldermalsen.

De Fruitmotor start dit jaar een project waarin we naar voorbeeld van het mooie initiatief ‘Bloemrijk Enspijk’ meer groene activiteiten willen starten in de gemeente West Betuwe. Zo verhogen we samen de biodiversiteit in de gemeente. 29 maart organiseren we een avond om kennis te maken met geinteresseerden, elkaar te inspireren en te kijken hoe we andere mensen kunnen meenemen. Iedereen is van harte welkom. 

 

Wanneer: dinsdagavond 29 maart, van 19.30 tot 21.30 uur.

Locatie: De Pluk in Geldermalsen.

Kom je ook? Meld je dan aan met een e-mail aan gonzend@defruitmotor.nl. Vermeld daarin s.v.p. je naam, evt. organisatie, dorpskern, en met hoeveel personen je komt. Een week vóór de bijeenkomst sturen we je dan meer informatie.

Wil je meer weten? Neem vooral contact op met projectleider Adrieke van Herk met een e-mail aan gonzend@defruitmotor.nl.

Op de foto Bloemrijk Enspijk (foto Marjolein den Hartog).

Naar het overzicht

We delen onze activiteiten, foto's en filmpjes ook op onze social media kanalen. Praat en kijk je mee? 

            

Blijf op de hoogte. Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Ontvang updates over nieuwe producten, bijeenkomsten en nog veel meer. Jouw informatie wordt niet gedeeld met derden en je kunt je uitschrijven wanneer je maar wil.