Kleurrijk bezoek Prachtlint Arkel

Wat een heerlijke middag hadden we in Arkel. Achter wereldwinkel De Punt ligt een natuurtuin. Altijd open, voor iedereen. Initiatiefnemers Wilma en Kees maakten jaar na jaar, stapje voor stapje van een weiland een bloeiende groeiende oase. Nu is het een van de parels in het Prachtlint. Tussen Leerdam en Alblasserdam liggen steeds meer groene parels waar initiatief wordt genomen voor meer planten, bomen en natuur: meer biodiversiteit.

Dat willen we in Rivierenland ook! We zijn altijd op zoek naar inspiratie voor ons programma Gonzend Rivierenland en daarom gingen we samen met andere nieuwsgierige leuke mensen uit de regio gluren bij de buren. Onze belangrijkste les uit Arkel? We hebben hem al eerder gehoord maar hij is zo waar: gewoon doen! En stapje voor stapje. 

Meer weten?

Wil je meer weten? Of ook een keer aansluiten bij activiteiten? Laat het ons weten met een e-mail aan mara@defruitmotor.nl

Kijk ook eens op www.prachtlint.nl 

Naar het overzicht

We delen onze activiteiten, foto's en filmpjes ook op onze social media kanalen. Praat en kijk je mee? 

            

Blijf op de hoogte. Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Ontvang updates over nieuwe producten, bijeenkomsten en nog veel meer. Jouw informatie wordt niet gedeeld met derden en je kunt je uitschrijven wanneer je maar wil.