Klinkende burgerleden bijeenkomst

Onze burgerleden zijn voor het eerst bij elkaar gekomen!  Op 25 juni jl..De Fruitmotor is een coöperatie. Iedereen die met ons mee wil doen en wil bijdragen aan een bloeiende Betuwe, een mooi landschap en onze prachtige producten kan lid worden. We hebben verschillende categorieën leden en de burgerleden is de grootste groep.

⁠In een vrolijke middag in het prachtige Honddijker theetuin van mede-Fruitmotor Ada Wille leerden de leden elkaar beter kennen, kregen een update over De Fruitmotor en werden veel ideeen gedeeld. Wim Wink en Marc Theeuwes zijn ledenraadslid voor de burgerleden en begeleidden de middag. Samen bespraken we hoe het gaat met De Fruitmotor, wat er goed gaat, wat beter kan. De mooie suggesties vlogen over tafel, ontzettend leuk om de betrokkenheid te zien. Alleen die naam, 'burgerleden' paste ze niet. "Medeklinkers!" riep iemand. "Want samen klinken we mee!" Nou dat klinkt al een stuk gezelliger. Medeklinkers dus! ⁠

⁠Lijkt het je leuk om af en toe mee te denken, Krenkelaar te promoten of iets anders te doen voor De Fruitmotor? Wil je meer weten over lid worden? Kijk op onze website of stuur een bericht aan Marc Theewis en Wim Wink op medeklinkers@defruitmotor.nl.

Naar het overzicht

We delen onze activiteiten, foto's en filmpjes ook op onze social media kanalen. Praat en kijk je mee? 

            

Blijf op de hoogte. Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Ontvang updates over nieuwe producten, bijeenkomsten en nog veel meer. Jouw informatie wordt niet gedeeld met derden en je kunt je uitschrijven wanneer je maar wil.