• Home
  • Nieuws
  • Nationale zaaidag in Bibliotheek Geldermalsen

Nationale zaaidag in Bibliotheek Geldermalsen

Zodra het warmer wordt komen bijen uit hun winterrust. Tijd voor actie! Is jouw tuin fijn voor bijen? Kunnen ze bij jou terecht voor eten en drinken? Of wil je advies hoe jij een steentje bij kunt dragen? Kom dan naar de Nationale Zaaidag in Bibliotheek Geldermalsen.

22 april zijn door heel Nederland activiteiten om bijen en andere insecten te helpen. De Fruitmotor en Bij Bewust Betuwe zijn van 15.30 tot 16.30 aanwezig in de bibliotheek om vragen te beantwoorden en informatie te geven. 

Workshop bloembommetjes maken
Je kunt gelijk aan de gang de bijen en andere insecten een handje te helpen. Doe mee aan de workshop Bloembommetjes maken en fleur je tuin of straat hiermee op. Simpel en leuk!

Geef je nu op: aanmelden workshop bloembommetjes maken

Voor wie?
Ben jij een bijenredder in spe, jong of oud(er), kom dan naar deze gezellige middag! De middag is gratis, voor de workshop Bloembommetjes maken vragen we een kleine bijdrage.

Meer informatie

Op de website van de Bibliotheek Rivierenland vind je de laatste informatie. Kijk hier.

Deze activiteit wordt vrzorgd door Biobliotheek Rivierenland, De Fruitmotor en Bij Bewust Betuwe. De middag wordt mede mogelijk gemaakt door de Regiodeal Fruitdelta Rivierenland vanuit het Fruitmotor programma Gonzend Rivierenland.

 

Naar het overzicht

We delen onze activiteiten, foto's en filmpjes ook op onze social media kanalen. Praat en kijk je mee? 

            

Blijf op de hoogte. Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Ontvang updates over nieuwe producten, bijeenkomsten en nog veel meer. Jouw informatie wordt niet gedeeld met derden en je kunt je uitschrijven wanneer je maar wil.