• Home
  • Nieuws
  • Proosten op mooie Leergang Sociaal Ondernemen

Proosten op mooie Leergang Sociaal Ondernemen

Deze week werd de eerste leergang Sociaal Ondernemen in Rivierenland feestelijk afgesloten. De leergang is een initiatief van Business School Nederland en RW-POA en werd medegefinancierd door Rabobank West-Betuwe.

De Fruitmotor deed mee met twee petten op. Als spreker deelden we onze inzichten over het belang van een goed concept met de deelnemers, medeondernemers uit Rivierenland. Als deelnemer hebben we tijdens de leergang onze nieuwe loot aan de stam, Circulair Praktijk Centrum De Groeimotor, verder aangescherpt. Bijdragen van onder meer Business School Nederlanddocenten, sociaal ondernemer I-did en Studio Why waren hiervoor heel leerzaam. Mara, die afgewisseld met Hilde voor De Fruimotor deelnam: "Het contact met deelnemers en organisatoren, in tweewekelijkse sessies, was heel waardevol. Natuurlijk wisten we bij De Fruitmotor al best veel over sociaal ondernemen maar voor nieuwe initiatieven is het heel prettig om gestructureerd te werken aan verdere ontwikkeling. Daarbij ontstond er in de groep ook een waardevol netwerk, waar we graag mee in contact blijven". 

Dinsdag 26 januari was de feestelijke afsluiting, met pitches van de deelnemers. Die werden beoordeeld door een kundige jury. Op de foto de proost - met Krenkelaar uit het door Puur Betuws verzorgde borrelpakketje!

Meer weten over onze leeractiviteiten? Neem een kijkje op onze website bij De Groeimotor of neem contact op via mara@defruitmotor.nl

 

Naar het overzicht

We delen onze activiteiten, foto's en filmpjes ook op onze social media kanalen. Praat en kijk je mee? 

            

Blijf op de hoogte. Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Ontvang updates over nieuwe producten, bijeenkomsten en nog veel meer. Jouw informatie wordt niet gedeeld met derden en je kunt je uitschrijven wanneer je maar wil.