Een impactvol seminar!

Op 10 juli hield De Fruitmotor een seminar over Impact en True Price. Drie keynote sprekers gingen tijdens de middag in op wat maatschappelijke impact is en hoe je dit meet. De Fruitmotor vertelde hoe impact wordt toegepast in onze praktijk. Tevens werd de echte prijs van Betuwse appels onthuld - dat is de prijs inclusief alle verborgen kosten van milieu en arbeid. Mara Francken, bestuursadviseur bij De Fruitmotor begeleidde de middag en blikt terug op een geslaagd evenement:

“Het was een seminar met impact! Zowel in de zaal als online was veel kennis en ervaring aanwezig en het was heel inspirerend om dat zo met elkaar te kunnen delen. Bij De Fruitmotor bouwen we aan een Circulair Praktijk Centrum, een label waaronder we de komende jaren meer activiteiten gaan organiseren. Het seminar was een prachtige eerste activiteit en smaakt voor ons zeker naar meer!”

Er volgt nog een mooie aftermovie. Hou hiervoor onze website en social mediakanalen in de gaten!

Naar het overzicht

We delen onze activiteiten, foto's en filmpjes ook op onze social media kanalen. Praat en kijk je mee? 

            

Blijf op de hoogte. Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Ontvang updates over nieuwe producten, bijeenkomsten en nog veel meer. Jouw informatie wordt niet gedeeld met derden en je kunt je uitschrijven wanneer je maar wil.