• Home
  • Nieuws
  • Zichtbaar in De Betuwe met Theo Piek

Zichtbaar in De Betuwe met Theo Piek

In De Betuwe is De Fruitmotor met haar Betuwse Krenkelaar op steeds meer plaatsen zichtbaar en verkrijgbaar. Om de Krenkelaars snel en efficiënt op al die plekken te krijgen ontwikkelen we ons eigen distributiesysteem. Theo Piek is onze nieuwe man die helpt met de bevoorrading van onze verkooppunten en bij het bouwen van de naamsbekendheid. Theo is geboren en getogen in Geldermalsen en is fruitteler geweest, als geen andere kent hij dus de streek en de Betuwnaren. Hij is graag bereid om de “lelijk lekkere” Krenkelaren, samen met het goede verhaal, letterlijk de wereld in te brengen.

Zo kon u De Fruitmotor en De Betuwse Krenkelaar en Theo afgelopen zaterdag 13 mei tegen komen op de eerste sfeervolle lokale streekmarkt op de Varkensmarkt in Culemborg. We waren er met een kraam, het verhaal, een proeverij en natuurlijk de mogelijkheid van aankoop van de appelsprankel of de cider. Vele nieuwsgierige marktbezoekers maakten er gebruik van.

De komende weken gaan we verder op pad om de regio te veroveren. Theo gaat met ons mee en daar zijn we erg blij mee.

Naar het overzicht

We delen onze activiteiten, foto's en filmpjes ook op onze social media kanalen. Praat en kijk je mee? 

            

Blijf op de hoogte. Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Ontvang updates over nieuwe producten, bijeenkomsten en nog veel meer. Jouw informatie wordt niet gedeeld met derden en je kunt je uitschrijven wanneer je maar wil.