Impact van alle kanten 

 

  • Home
  • Seminar - Impact van alle kanten

Een impactvol seminar!

Heb jij impact? Hoe weet je dat & meet je dat? En wat heeft de echte prijs van Betuwse appels met impact te maken? Op 10 juli j.l. hield transitiepraktijk De Fruitmotor het seminar “Impact van alle kanten”. Samen met deskundige en inspirerende sprekers belichtten we in één middag de verschillende kanten van impact.

Vier sprekers gingen met elkaar en met de zaal in gesprek over impact: wat is het en hoe meet je maatschappelijke impact? Hilde Engels, bestuursvoorzitter van De Fruitmotor vertelde hoe De Fruitmotor met impact omgaat. Saskia Mulder, spreker voor het boek De Verborgen impact deelde haar eigen ervaringen met het verkleinen van je persoonlijke negatieve impact en vertelde ook hoe zij probeert haar eigen positieve bijdrage aan de wereld te vergroten. Jacoline Plomp, impactexpert van adviesbureau Avance Impact gaf handvatten om als professional te sturen op impact, net zoals je op je financiële doelen stuurt. Michel Scholte, directeur van True Price en Impact Institute ging in op de echte prijs van appels die zij voor De Fruitmotor berekend hebben. Daarin zijn alle milieu- en sociale kosten die gemaakt worden bij het produceren van een appel uitgedrukt.

Natuurlijk werd afgesloten met een proost met de eigen Krenkelaar cider. Een mooie aftermovie is hier te vinden. 

 

We delen onze activiteiten, foto's en filmpjes ook op onze social media kanalen. Praat en kijk je mee? 

            

Blijf op de hoogte. Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Ontvang updates over nieuwe producten, bijeenkomsten en nog veel meer. Jouw informatie wordt niet gedeeld met derden en je kunt je uitschrijven wanneer je maar wil.