Impact van alle kanten 

 

Seminar - Impact van alle kanten

Heb jij impact? Hoe weet je dat & meet je dat? 
En wat heeft de echte prijs van Betuwse appels met impact te maken?
Op 10 juli a.s. houdt Transitiepraktijk De Fruitmotor het seminar “Impact van alle kanten”.

Samen met deskundige en inspirerende sprekers Michel Scholte van True Price/ Impact Institute, Jacoline Plomp van impact Adviesbureau Avance en De Verborgen Impact trainer Saskia Mulder belichten we in één middag de verschillende kanten van impact. Doe je mee?

 

Waar en wanneer

10 juli 2020 van 14.30 – 17.00u vanachter je pc via een livestream. Er is ook een beperkt aantal plaatsen in theater De Pluk in Geldermalsen, waar vandaan we uitzenden.

 

Kosten & Aanmelden

Aanmelden, graag voor 1 juli.

Het seminar gaat over waarde, daarbij past het 'pay what you want' principe. Achteraf bepaal je wat deelname je waard is.

Ik meld me aan!

 

Programma

Over onze sprekers

Michel Scholte is Executive Director en Co-Founder van True Price en directeur bij Impact Institute. Hij specialiseerde zich in sociaal onderzoek, agent based modelling en leefbare lonen. Michel is lid van denktank Worldconnectors and alumnus van het World Economic Forum Global Shapers Network. Michel bekleedt functies in verschilende internationale adviesraden op het gebied van impact meten.

Jacoline Plomp is partner van impact adviesbureau Avance Impact dat sinds 2009 gespecialiseerd is in het ondersteunen van duurzame ambities. Zij heeft meer dan 15 jaar ervaring in impact management en evaluaties. Jacoline is geschoold als socioloog en werkte voor multinationals en de overheid. Ze is gespecialiseerd in het opzetten van systemen waarmee organisaties hun impact zelf kunnen meten en managen. De afgelopen jaren begeleidde ze social enterprises en maatschappelijke organisaties met hun impact waaronder Tony's Chocolonely, Dopper, Rabobank Foundation en Solidaridad.

Saskia Mulder is gecertificeerd master trainer voor De verborgen impact, en geeft lezingen over hoe je in je dagelijks leven het meest effectief verduurzaamt. Daarnaast leidt zij nieuwe lichtingen sprekers op om het verhaal te vertellen. Tevens is zij klimaatcoach bij Klimaatgesprekken en vlogt zij als The Social Reporter via Instagram over haar duurzame leefstijl. Daarnaast geeft zij workshops over klimaatcommunicatie en storytelling. Haar aanpak zorgde ervoor dat ze is verkozen tot ‘Meest positieve Nederlander van 2020’. 

 

Praat mee

            

Blijf op de hoogte. Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Ontvang updates over nieuwe producten, bijeenkomsten en nog veel meer. Jouw informatie wordt niet gedeeld met derden en je kunt je uitschrijven wanneer je maar wil.