Bijen in de Boomgaard

Werkboek "Bijen in de Boomgaard"

24 Oktober 2019; Ons werkboek voor de fruitteler "Bijen in de Boomgaard” is uit!

2e druk, November 2019

Klik hier om het werkboek te downloaden

Of download de lezingen van 24 oktober 2019

Wil je een papieren versie, dat kan ook.  Voor € 15,- per stuk (excl. verzendkosten) wordt deze per post naar je opgestuurd.

Ik wil graag het werkboek "Bijen in de Boomgaard" bestellen.
Indien nodig nemen we z.s.m. contact met je op.

 

Het Werkboek staat boordevol met instructies, tips en foto’s hoe de fruitteler biodiversiteit en een goed bestoven gewas kan stimuleren en hoe leuk en hoe makkelijk dat is! Als de boomgaard zorgt voor een diversiteit aan wilde bijen, dan zorgen de wilde bijen voor een goede bestuiving van de bloesem. De Fruitmotor is trots op haar eerste co-productie met Wageningen University & Research. De WUR draagt bij aan de kennisontwikkeling, De Fruitmotor draagt graag bij aan de verspreiding ervan.

Het Werkboek is het resultaat van het praktijkonderzoek bij onze Betuwse fruittelers, tevens coöperatieleden. Zo werken we met koplopers aan verduurzaming van de fruitteelt en dat heeft ook positief effect op de leefomgeving en het landschap.

 

 

Praat mee

            

Blijf op de hoogte. Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Ontvang updates over nieuwe producten, bijeenkomsten en nog veel meer. Jouw informatie wordt niet gedeeld met derden en je kunt je uitschrijven wanneer je maar wil.